محیط کشت سیب زمینی هویج آگار(PCA)
۱-سیب زمینی رنده شده یا ریز شده- 20 گرم
۲- آگار گرم 20
۳-هویج رنده شده یا ریز شده- 20 گرم
۴- آب یک لیتر
روش درست کردن:
1- سبزیحات را در آب به مدت یک ساعت بجوشانید.
2- از پارچه الک رد نمایید . آگار اضافه نمایید.
3- آنقدر بجوشانید تا آگار حل شود.
4-بصورت های گفته شده استریل نمایید.
+ نوشته شده در سه شنبه هجدهم مهر ۱۳۹۱ ساعت 12:59 توسط محمدرضاجدیدی
|
به وبلاگ گیاهپزشک دیگه تنها نیست خوش آمدید.محمدرضا جدیدی دانشجوی کارشناسی ارشد رشته گیاهپزشکی گرایش بیماری شناسی هستم. امیدوارم مطالب خوبی بتونم برای شما خوانندگان محترم در این وبلاگ قرار بدم و شما هم با نظرات سازنده خودتون در هرچه بهتر شدن این وبلاگ کمک کنید.