محیط کشت مالت آگار، 2% ( MEA)
عصاره مالت( مثل:ِdifco و غیره) 20 گرم
آگار : 15 گرم
آب : یک لیتر
روش:
1- عصاره مالت را در آب تا حل شدن آن بجوشانید
2- آگار را اضافه نمایید.
3- به مدت 15 دقیقه استریل کنید( p.s.i15 در 121 درجه سانتی گراد)
+ نوشته شده در جمعه بیست و یکم مهر ۱۳۹۱ ساعت 19:29 توسط محمدرضاجدیدی
|
به وبلاگ گیاهپزشک دیگه تنها نیست خوش آمدید.محمدرضا جدیدی دانشجوی کارشناسی ارشد رشته گیاهپزشکی گرایش بیماری شناسی هستم. امیدوارم مطالب خوبی بتونم برای شما خوانندگان محترم در این وبلاگ قرار بدم و شما هم با نظرات سازنده خودتون در هرچه بهتر شدن این وبلاگ کمک کنید.